Hoe werkt Van Haver tot Gort?

Stap 1: Voordelig biologische producten kopen in grootverpakking

Je bestelt je biologische producten bij ons in veelal grootverpakking. Dat wil zeggen dat je geen losse pot pindakaas koopt, maar in een keer 6 potten. Onze prijzen zijn standaard 10-15% beneden de consumenten adviesprijs, aanbiedingen nog veel meer. Zo wordt biologisch eten toch nog betaalbaar!

Stap 2: Je biologische boodschappen worden eens per maand geleverd

Je bestellingen worden 1 keer per maand geleverd. De laatste besteldatum staat op de website en is de 2e zondag van de maand. Veel klanten bestellen vlak voor en op de uiterste besteldatum. Zorg dat je je bestelling dan uiterlijk zondag om 20.00 uur plaatst. Je betaalt via Ideal en per bestelling wordt 2,95 euro administratiekosten in rekening gebracht. Voor zakelijke klanten zijn andere betaalmogelijkheden.

We willen ook duurzaam boodschappen doen. 1 keer per maand uitleveren scheelt veel transportkilometers ten opzichte van diverse kleine leveringen.

Stap 3: Haal je biologische boodschappen op bij een Haverpunt in de buurt

In de week na de bestelling worden alle producten in ons pakhuis geleverd en worden uitgesorteerd per Haverpunt. Neem contact op met je Haverpunt voor details over de ophaalmogelijkheden. Sommige Haverpunten bezorgen bij je thuis. Dat kan je aangeven tijdens het afhandelen van je bestelling. Je betaalt je bezorgkosten contant aan het Haverpunt op moment van bezorgen (minimaal € 5).

Bekijk onze biologische aanbiedingen

Overige voorwaarden:

Zodra je je online bestelling hebt afgerond, is deze in principe definitief. Ook als je per ongeluk het verkeerde product hebt besteld. Je bestelling wordt een maand op het aangegeven Haverpunt bewaard. Soms worden producten niet geleverd. De fabrikant of groothandel heeft het product dan onverhoopt niet op voorraad. Wij crediteren de kosten van deze producten binnen 10 werkdagen na levering. Hoe vervelend het ook is dat producten niet geleverd worden, wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.